Haal in 1000 uur €1000,- op en win een reis naar Nepal

Kom in actie

Daag jezelf uit voor het goede doel en haal samen met een andere held binnen 1000 uren €1000 op voor het Women Empowerment Project in Nepal. Je leert tijdens de Challenge over fondsenwerving, je maakt een verschil voor vrouwen en kinderen in Nepal én je maakt kans op een tweeweekse trip voor 2 naar Nepal. Hier kun je met eigen ogen zien welk verschil jij maakt met je bijdrage aan Namasté Foundation.

Zet je in voor Namasté Foundation

Of je nu gaat hardlopen, de spullen van je zolder verkoopt, een diner organiseert of je collega’s optrommelt: alles mag, zolang je er €1000 mee ophaalt voor het Women Empowerment Project. De opbrengst gaat naar trainingen en leningen voor kansarme vrouwen, zodat zij een toekomst kunnen opbouwen voor zichzelf en hun kinderen. Het duo dat het hoogste bedrag ophaalt wint een reis naar Nepal, om met eigen ogen te zien hoe het geld bijdraagt aan een duurzame verandering voor de moeders en hun kinderen. Daarbij krijgt het duo de mogelijkheid om ter plekke een bijdrage te leveren aan het Women Empowerment Project. Bekijk hier een video over de opstart van het project.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van toekomstige Challenges. Bij genoeg inschrijvingen wordt de actieperiode van een volgende €1000,- Challenge bekend gemaakt.

Ga jij de challenge aan?
Schrijf je nu in

Deelnemende duo’s halen binnen 1000 uren minimaal €1000 op voor Namasté Foundation. De €1000 Challenge gaat door bij een minimum van 25 deelnemende duo’s. Maximaal nemen 35 duo’s deel aan de €1000 Challenge. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Deelnemers mogen voorbereidingen voor de €1000 Challenge treffen in de periode voorafgaand aan de aftrap van de €1000,- Challenge. De daadwerkelijke inzameling via de persoonlijke online actiepagina vindt uitsluitend plaats in de actieperiode. Het duo dat het hoogste bedrag inzamelt binnen 1000 uren wint 2 vliegtickets naar Nepal, airport pick up, 2 weken hotel, een bezoek aan het project in Pokhara en de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het werk van het Women Empowerment Centre. De prijs is exclusief eten, drinken en persoonlijke benodigdheden tijdens de reis, visum, inentingen en benodigde verzekeringen.