skip to Main Content

Ga met Namasté Foundation

Naar de top van de wereld!

Heb jij de projecten in Nepal altijd al eens met eigen ogen willen zien? En de hoogste toppen ter wereld willen bewonderen? Dan is dit jouw kans!

Voor de tweede keer organiseren wij de Namasté Summit en de Namasté Culture reizen naar Nepal. Twee bijzondere 15-daagse reizen in oktober/november 2021, waarin twee groepen van 10 mensen met oprichter Hilde Bleijswijk meereizen naar Nepal. Zij laat jou op een unieke manier kennis maken met dit indrukwekkende land en de projecten van Namasté Foundation.

Jouw reis biedt tegelijkertijd een kans op een onafhankelijke toekomst aan vrouwen in Nepal. We zamelen als groep een bedrag voor Namasté Foundation in. Dit investeren we in het Women Empowerment Project, waarin vrouwen met opleiding en kleine leningen ondersteund worden in hun stappen naar het ondernemerschap.

Twee reizen, hetzelfde doel

We bieden twee verschillende soorten reizen aan: de Namasté Summit, een reis naar een basecamp op 4500 meter hoogte, en Namasté Culture, een comfortabele cultuurreis met prachtige uitzichten op de Himalaya.

Reisduur:
16 dagen, inclusief reistijd tussen Nederland en Nepal.

Steun aan Namasté Foundation:
Voor vertrek zamelen we als groep geld in voor het Women Empowerment Project in Nepal. Tijdens de reizen brengen we een bezoek aan het project en maak je kennis met de vrouwen die met jouw support een ondernemerstraining en een lening ontvangen. Daarmee bouwen ze aan een betere toekomst voor henzelf en hun kinderen.

1000 euro Nepal

Reis 1 Inschrijving nu open!

Namasté Summit

Tijdens de Namasté Summit zullen we een Basecamp beklimmen, een uitdagende trekking naar 4500 meter hoogte.

Voor wie:
Iedereen die 21 jaar of ouder is, een goede conditie heeft en in goede gezondheid verkeert.

Wanneer:
oktober 2021

Kosten:
Reis: €2.650 all in.

Namasté Foundation Women Empowerment Project

Reis 2 Inschrijving nu open!

Namasté Culture

Tijdens de Namasté Culture maken we op een comfortabele manier kennis met de Nepalese cultuur en bewonderen we de toppen van de Himalaya.

Voor wie:
Iedereen die 21 jaar of ouder is en in goede gezondheid verkeert.

Wanneer:
oktober – november 2021

Kosten:
Reis: €2.950 all in.

Heb je interesse om mee te reizen naar Nepal? Meld je hier aan:    Vooralsnog geïnteresseerd in:

    Back To Top