skip to Main Content

Cadeaushop

Ben je op zoek naar een origineel en zinvol cadeau? Koop dan een zachte TIMI Sjaal of een prachtige Nikki Namasté Ring. Hiermee steun je tegelijk het Women Empowerment Project van Namasté Foundation.

TIMI - This Is My Independence

Met liefde, plezier en toewijding hebben Nepalese vrouwen deze TIMI Shawl voor jou gemaakt. Om de waarheid en schoonheid van de Himalaya met jou te delen en je zacht en warm te houden, het hele jaar lang. TIMI staat voor This Is My Independence.

Bij aankoop van een TIMI Shawl steun je het Women Empowerment Project  in Nepal. Met lokale vaardigheids- en empowermenttraining bouwen kansarme vrouwen daar aan een onafhankelijke toekomst.

Verwen jezelf of een geliefde en doe je aankoop in de webshop van onze partner TIMI Shop. Bij iedere aankoop gaat circa €15,- naar Nepal.

Volley Orange – TIMI
€49,95

Snow White – TIMI
€49,95

Salty Black – TIMI
€49,95

Old Pink – TIMI
€49,95

Minty Green – TIMI
€49,95

Maroon Red – TIMI
€49,95

Leafy Green – TIMI
€49,95

Joyfull Yellow – TIMI
€49,95

Ice Blue – TIMI
€49,95

Dessert Cream – TIMI
€49,95

Coral Pink – TIMI
€49,95

Classy Anthracite – TIMI
€49,95

Nikki Namasté Share Ring

Deze handgemaakte ringen zijn in sterling zilver en in rosé verguld verkrijgbaar. De steen is een rode carneool. De ring is uitgevoerd in 925 Sterling zilver en vermeil verguld met 5 micron 18K rosé-goud. Door een beetje koper toe te voegen ontstaat de rosé-gouden kleur. De ring is ook verkrijgbaar in een zilveren kleur.

Verwen jezelf of een geliefde en doe je aankoop in de webshop van onze partner Nikki Namaste. Bij iedere aankoop gaat circa €15,- naar Nepal.

Zilveren Share Ring
Nikki Namasté

€49,-

Roségouden Share Ring
Nikki Namasté

€65,-

Back To Top