skip to Main Content

Ga met Namasté Foundation

Naar de top van de wereld!

Heb jij de projecten in Nepal altijd al eens met eigen ogen willen zien? En de hoogste toppen ter wereld willen bewonderen? Dan is dit jouw kans!

Ter ere van het tienjarig bestaan van Namasté Foundation, organiseren wij de Namasté Summit en de Namasté Culture. Twee bijzondere 14-daagse jubileum reizen in oktober/november 2019, waarin twee groepen van 10 mensen met oprichter Hilde Bleijswijk meereizen naar Nepal. Zij laat jou op een unieke manier kennis maken met dit indrukwekkende land en de projecten van Namasté Foundation.

Jouw reis biedt tegelijkertijd een kans op een onafhankelijke toekomst aan vrouwen in Nepal. We zamelen als groep een bedrag voor Namasté Foundation in. Dit investeren we in het Women Empowerment Project, waarin vrouwen met opleiding en kleine leningen ondersteund worden in hun stappen naar het ondernemerschap.

Twee reizen, hetzelfde doel

We bieden twee verschillende soorten reizen aan: de Namasté Summit, een reis naar een basecamp op 4500 meter hoogte, en Namasté Culture, een comfortabele cultuurreis met prachtige uitzichten op de Himalaya.

Reisduur:
14 – 16 dagen, inclusief reistijd tussen Nederland en Nepal.

Steun aan Namasté Foundation:
We hebben een inzameldoel van €50.000 gekoppeld aan de Namasté Summit. Dit betekent dat de groep samen met Namasté Foundation in 2019 €50.000 inzamelt voor het Women Empowerment Project in Nepal. Tijdens de reizen brengen we een bezoek aan de vrouwen in het project.

1000 euro Nepal

Reis 1 (Volgeboekt!)

Namasté Summit

Tijdens de Namasté Summit zullen we een Basecamp beklimmen, een uitdagende trekking naar 4500 meter hoogte.

Voor wie:
Iedereen die 21 jaar of ouder is, een goede conditie heeft en in goede gezondheid verkeert.

Wanneer:
25 Oktober – 10 November 2019

Kosten:
Reis: €2.500 all in.

Namasté Foundation Women Empowerment Project

Reis 2 (Volgeboekt!)

Namasté Culture

Tijdens de Namasté Culture maken we op een comfortabele manier kennis met de Nepalese cultuur en bewonderen we de toppen van de Himalaya.

Voor wie:
Iedereen die 21 jaar of ouder is en in goede gezondheid verkeert.

Wanneer:
4 Oktober – 20 Oktober 2019

Kosten:
Reis: €3.000 all in.

De reizen voor 2019 zijn volgeboekt.
Interesse in een toekomstige reis?Vooralsnog geïnteresseerd in:

Back To Top