skip to Main Content

Geef een vrouw
de kans van haar leven.

Met jouw steun start zij haar onderneming

1

Crisishulp Covid-19

Ook Nepal is getroffen door de Corona pandemie. Sinds eind maart 2020 is een strenge lockdown van kracht. Ons Women Empowerment Center is dan ook gesloten voor de trainingen. Tijdens de lockdown is het onmogelijk voor de vrouwen om te werken. Wij verstrekken hen dan ook naar behoefte voedselpakketten en dagelijkse benodigdheden. Deze kunnen op gezette tijden worden afgehaald in het centrum. Ook krijgen zij voorlichting over hygiene- en voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het corona virus te voorkomen. Zodra de lockdown wordt versoepeld, bieden we hen de benodigde steun om hun onderneming weer op te starten. Ook zullen we tegen die tijd de trainingen hervatten.

Blijf jij onze vrouwen in Nepal structureel steunen? Word lid van de Namasté familie voor €10 per maand. Als bedankje krijg je een warme TIMI sjaal cadeau. Kies jouw kleur op www.timi-shop.com en mail je keuze naar familie@namastefoundation.nl Bedankt voor je steun!

Hoe wordt mijn geld besteed?

Van iedere particuliere donatie wordt gemiddeld 80% geïnvesteerd in de projecten in Nepal en 20% in de continuïteit van de Foundation in Nederland. De overheadkosten liggen zeer laag (0 – 5%), doordat bijna alle kosten die we in Nederland moeten maken gesponsord worden door onze partners. Je kunt hierbij denken aan promotie en marketing, de administratie, de website, reiskosten, kantoorkosten en salariskosten. Voor een groot deel gesponsord! Ook worden veel werkzaamheden voor Namasté Foundation uitgevoerd door vrijwilligers, die de door hen gemaakte kosten veelal voor eigen rekening nemen. Ook het bestuur en de Raad van Advies ontvangt geen vergoeding voor de door hen geïnvesteerde tijd, expertise en onkosten.

Belastingvrij doneren

Namasté Foundation is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) en volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Wanneer u Namasté Foundation steunt door middel van een gift of donatie komt u in aanmerking voor belastingaftrek. De Belastingdienst biedt op de website een eenvoudige test aan waarmee u kunt berekenen of u in aanmerking komt voor de belastingaftrek van donaties en giften. Klik hier om te kijken of u in aanmerking komt.

Lees alles over de voorwaarden op ANBI.nl.

Back To Top