skip to Main Content

Geef een vrouw
de kans van haar leven.

Met jouw steun start zij haar onderneming

1

Word lid van de Namasté familie

Blijf jij onze vrouwen in Nepal structureel steunen? Word hier lid van de Namasté familie voor €10 per maand. Als bedankje krijg je een warme TIMI sjaal cadeau. Kies jouw kleur op www.timi-shop.com en mail je keuze naar familie@namastefoundation.nl Bedankt voor je steun!

Hoe wordt mijn geld besteed?

Van iedere particuliere donatie wordt gemiddeld 80% geïnvesteerd in de projecten in Nepal en 20% in de continuïteit van de Foundation in Nederland. De overheadkosten liggen zeer laag (0 – 5%), doordat bijna alle kosten die we in Nederland moeten maken gesponsord worden door onze partners. Je kunt hierbij denken aan promotie en marketing, de administratie, de website, reiskosten, kantoorkosten en salariskosten. Voor een groot deel gesponsord! Ook worden veel werkzaamheden voor Namasté Foundation uitgevoerd door vrijwilligers, die de door hen gemaakte kosten veelal voor eigen rekening nemen. Ook het bestuur en de Raad van Advies ontvangt geen vergoeding voor de door hen geïnvesteerde tijd, expertise en onkosten.

Belastingvrij doneren

Namasté Foundation is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) en volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting (RSIN 820985788). Wanneer u Namasté Foundation steunt door middel van een gift of donatie komt u in aanmerking voor belastingaftrek.

Lees alles over de voorwaarden op de site van De Belastingdienst.

Back To Top