skip to Main Content

Nepalese vrouwen beginnen een boerderij

Namasté Foundation investeert in opleiding en ondernemerschap voor vrouwen in Nepal. We bieden hen een training en een kleine lening en begeleiden hen in hun stappen naar een zelfstandige toekomst. De vrouwen zijn zelf verantwoordelijk voor hun onderneming en het terugbetalen van de lening. Zo ervaren ze dat ze op eigen kracht een toekomst voor zichzelf, hun kinderen en de gemeenschap opbouwen.

Vanuit deze visie beginnen we samen met Nepalese vrouwen een boerderij. Ze starten met het verbouwen van groenten en het houden van klein- en pluimvee voor de verkoop. Dit biedt directe inkomsten voor de Nepalese vrouwen. De winst van dit inkomens genererende project moet uiteindelijk genoeg zijn om het Women Empowerment Center draaiende te houden en zo het project minder afhankelijk te maken van financiële steun van buitenaf. Met de start van deze agri-activiteiten zijn we een belangrijke stap dichter bij het bereiken van ons doel van zelfredzaamheid, ook binnen Namasté Foundation.

Bij de rivier naast het Women Empowerment Center wordt in de komende weken een stuk grond klaargemaakt voor het verbouwen van groenten en het houden van klein- en pluimvee.

Blijf de ontwikkelingen van onze agri-activiteiten volgen via onze website, Facebook of Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Back To Top