skip to Main Content
Nieuwsbrief Namasté Foundation

Start van de Agriculture Training

Start van de Agriculture Training

In het Women Empowerment Project in Ghachock zijn deze zomer 25 vrouwen gestart met de Agriculture Training. Na het afronden van de training krijgen de vrouwen de mogelijkheid om met een microkrediet een bedrijf te starten met een moestuin, een paar geiten of een buffalo. Hiermee begeleiden wij hen in hun stappen naar een zelfstandige toekomst.

De training kwam in gevaar door hevige regenbuien en landslides in de regio, maar kon door het harde werk van het Nepalese team volgens de planning van start gaan.

De training en de daaropvolgende begeleiding wordt mede mogelijk gemaakt door alle deelnemers en donateurs van de €1000,- Challenge. Enorm bedankt voor jullie support!

1000 result

Namasté Foundation Bedankt Deelnemers €1000,- Challenge

Namasté Foundation bedankt de deelnemers en donateurs van de €1000,- Challenge. De challenge, waarbij de deelnemers werden uitgedaagd om binnen 1000 uur €1000,- in te zamelen voor Namasté Foundation, heeft voor een opbrengst van maar liefst €16.561,- gezorgd.

De grote winnaars waren de muzikanten van muziekgroep Wiltsje fan Peazens met een ingezameld bedrag van €3.065,-. De groep heeft besloten om de gewonnen prijs door te geven aan Vince en Lisette, die met €2.858,- het op één na grootste bedrag hebben opgehaald. Dit duo heeft hiermee een gesponsorde reis naar Nepal gewonnen, waarbij ze het Women Empowerment Project bezoeken.

Wil je meedoen aan de volgende €1000,- Challenge? Meld je dan alvast hier aan!

Back To Top