skip to Main Content
Nieuwsbrief Namasté Foundation

6 jaar Namasté

Op 15 mei 2015 bestaat Namasté Foundation zes jaar. We vieren dit niet. Net als iedereen hier in Nepal, zijn we volledig in beslag genomen door de schrijnende gevolgen van de twee aardbevingen en de meer dan 100 naschokken die tot op de dag van vandaag voelbaar zijn.

Wat we wel vieren is de enorme veerkracht en verbroedering onder de Nepalezen, die heerst om de slachtoffers te helpen en samen hun Nepal weer op te bouwen. Dank voor de geweldige steun hierbij vanuit Nederland. Giro 555 heeft meer dan € 20 miljoen bijeengebracht en de reddingsoperaties zijn hier in volle gang.

Namasté Foundation en haar samenwerkende partners ondersteunen dit momenteel aan de grond. Oprichter Hilde Bleijswijk is in Nepal en deed haar persoonlijke verslag na de tweede aardbeving van afgelopen dinsdag.

Wensenlijst zesde jubileum

In de afgelopen zes jaar heeft Namasté Foundation zich ingezet kansen te creëren voor Nepalese vrouwen en kinderen, om hun toekomst zelf duurzaam vorm te kunnen geven. De verwoestingen van de aardbevingen sterken ons meer dan ooit in onze missie. Wij willen dit bereiken door het ondersteunen van structurele zelfredzaamheid van de bevolking.

Wil je Namasté Foundation een cadeau doen voor haar zesde jubileum? Dan is dit ons wensenlijstje:

– Schooltasjes voor kinderen

Met jullie eenmalige bijdrage kunnen wij gevulde schooltasjes verstrekken aan de kinderen die alles zijn kwijtgeraakt. Eén schooltas kost €20,-.
Voor €12,50 per maand helpen wij een kind duurzaam naar school te gaan. Zo kunnen zij ook nu blijven werken aan hun eigen toekomst.

– Ondernemerspakketten voor vrouwen

Met jullie maandelijkse bijdragen kunnen wij vrouwen in de wederopbouwfase begeleiden een eigen onderneming te starten. Met trainingen en leningen helpen we ze om in de toekomst duurzaam in hun eigen inkomen voorzien. Eén starterspakket kost €25,- per maand.

Met jullie support zetten wij ons maximaal in voor de duurzame wederopbouw van Nepal.

We willen jullie ontzettend bedanken voor alle getoonde medeleven en steun!Namasté Team

Back To Top