skip to Main Content

Reis jij dit najaar mee naar Nepal?

UPDATE IVM COVID-19: de Namasté reizen worden uitgesteld naar oktober 2021.

Op zondag 8 maart 2020 organiseren we een informatie middag voor iedereen die geïnteresseerd is in de Namasté reizen naar Nepal dit najaar. Er zijn twee reizen, waarin je op een authentieke manier kennismaakt met de mensen, de cultuur, het Namasté project en het overweldigende Nepalese natuurschoon.

We beginnen de middag met een presentatie van oprichter Hilde Bleijswijk. Zij vertelt over de Namasté Summit Reis en de Namasté Culture Reis en het Women Empowerment Project in Nepal dat zij elf jaar geleden is gestart. Daarna krijg je onder het genot van een drankje en een Nepalees hapje de kans om de reizigers van afgelopen jaar te ontmoeten. Zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen over de reizen. Als je zin hebt, kun je na afloop een Nepalese maaltijd met ons nuttigen in het Nepalese restaurantje Himalayan Kitchen.

Je bent van harte welkom op zondag 8 maart in Amsterdam!

Locatie: Himalayan Kitchen, Ten Katestraat 45H, Amsterdam
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Meer info en aanmelden: www.namastefoundation.nl/reis

 

 

Elly steunt Ranjana

Elly reisde vorig jaar mee met de Namasté Culture Reis. Zij ontmoette daar Ranjana, die dankzij haar steun kon deelnemen aan het Women Empowerment Project van Namasté Foundation. Met een agri training en een lening startte Ranjana een kleine boerderij. Hiermee kan ze nu haar gezin onderhouden en haar dochter gaat naar school.

Elly over de Namasté Culture Reis: “Het bezoek aan het project heeft grote indruk op me gemaakt. Diep respect voor wat jullie hebben neergezet. Deze reis is heel speciaal geweest”.

 

 

Reisverslag in een paar foto’s

Alle reizigers van de Namasté Summit reis en de Namasté Culture reis zamelden geld in voor het Women Empowerment Project van Namasté Foundation. In Nepal ontmoetten zij de vrouwen in het project. Er werd samen Nepalees gekookt, gelachen en gegeten. De Summit groep liep door de Himalaya naar de 4500 meter top. De Culture groep bewonderde Nepal haar schoonheid op een comfortabele manier. Hier in een paar foto’s die duizend woorden spreken.

Nieuwsgierig naar de reizen in het najaar van 2020? Hier vind je meer info en kun je je aanmelden voor de informatiemiddag op 8 maart as.

 

Back To Top