skip to Main Content

Toekomst Scholarship Project

Vanaf 2016 gaat Namasté Foundation verder met een volledige focus op het Women Empowerment Project.

De afgelopen jaren hebben we de vrouwen in het project gevolgd in hun ontwikkeling en gezien hoe zij met behulp van training en een kleine lening hun inkomen en zelfvertrouwen aanzienlijk wisten te verbeteren. Vanuit een uitzichtloze situatie kwamen zij op eigen benen te staan en kunnen nu zélf weer voor hun kinderen te zorgen. Wij geloven in deze werkwijze en zijn hierin ook bevestigd door de uitkomsten van de impact meting die we hebben uitgevoerd. Dit rapport kun je hier inzien. Dit positieve resultaat heeft ons doen besluiten om vanaf 2016 verder te gaan met een volledige focus op het Women Empowerment Project en dit verder uit te breiden door Nepal. Op deze nieuwe website lees je meer over het project, onze werkwijze en de geboekte resultaten.

 

Wat betekent dit voor de kinderen in het Scholarship Project en Namasté Children’s House?De groep kinderen die op dit moment met jouw steun naar school gaat, blijven we natuurlijk steunen tot zij de school succesvol hebben afgerond met een diploma. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van deze groep kinderen of specifieke kinderen in hun ontwikkeling blijven volgen? Doe dan het volgende:

Stuur een mail naar kids@namastefoundation.nl met eventueel de namen van de kinderen waarvan je graag op de hoogte blijft. Wij verbinden je vervolgens direct aan Namasté Community Foundation Nepal, die jou jaarlijks van een update voorziet. Jouw donatie  wordt door ons voor 100% doorgezet naar Nepal.

Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via kids@namastefoundation.nl

Back To Top