skip to Main Content
Nieuwsbrief Namasté Foundation

Namasté Foundation Events

€20.000 voor Namasté Foundation

Met 1 minuut van je tijd en 3 anonieme kliks kun jij Namasté Foundation helpen om €20.000 te winnen voor het Women Empowerment Project.
Stem vóór 1 september:
1. ga naar de Flair wedstrijdpagina
2. klik ‘Start Quiz’
3. stem ‘C Hilde Bleijswijk – Namasté Foundation

Klaar! Dank voor je hulp en delen op Facebook mag natuurlijk.

Namasté Foundation Events

In Nederland zijn de zomervakanties weer voorbij. In Nepal maakt de moesson plaats voor de Himalaya panorama’s. Het land krabbelt langzaam op na de aardbevingen. Namasté Foundation bouwt aan de toekomst en heeft weer leuke activiteiten op het programma waar jij bij kunt zijn!

In Nederland starten we in september met twee events vol inspiratie. Het Happinez festival en het Flow Impact Fund Diner. Tevens start de vierde training van het Women Empowerment Project in Nepal. Hieronder lees je er meer over. We ontmoeten je graag! In Nederland of Nepal.

Happinez Festival
Op 11, 12 en 13 september staat Namasté Foundation op het Happinez Festival. Op uitnodiging van onze partner Wilde Ganzen presenteren wij ons werk voor de vrouwen in Nepal en verkoopt TIMI heerlijke Nepalese shawls. Oprichter Hilde Bleijswijk geeft op alledrie dagen een ‘Happ Talk’. Nieuwsgierig? Je koopt je kaarten en leest er alles over op de Happinez website.

Flow Impact Diner
Op 29 september organiseert Flow Foundation het ‘Flow Impact Diner’. Met twee topsprekers en een heerlijk diner wordt geld ingezameld om jonge vrouwen in Nepal een opstap naar een zelfstandige toekomst te bieden. In samenwerking met Mountain Child Care is een educatief coaching programma samengesteld. Als onderdeel van dit programma maken jonge Nederlandse leiders uit het bedrijfsleven en jonge Nepalese vrouwen samen een Quest Trek door de Himalaya. Meer hierover tijdens het Flow Impact Diner. Jij kunt er bij zijn!

Koop gauw je kaarten voor deze onvergetelijke avond en lees er meer over op de website van Flow Foundation.

Sprekers van de avond zijn:
Matthieu Ricard – Schrijver, Monnik, Sociaal Activist. Bekend van bestsellers ‘De Monnik en de Filosoof’ en zijn nieuwste boek ‘Altruïsme’.

Jacobine das Gupta – Corporate Sustainability Manager DSM.

Start van vierde training Women Empowerment Project Nepal

Een vierde groep van 25 vrouwen start in september met een naaitraining in het Women Empowerment Project. Na het afronden van de training krijgen de vrouwen de mogelijkheid om met een kleine lening een bedrijf te starten. We volgen de vrouwen op de voet. We laten je weten hoe het ze vergaat in onze nieuwsbrief van oktober.

Dank voor je geweldige support! Zonder jou was het project in Nepal niet mogelijk geweest.

Wil je het Women Empowerment Project ook steunen? Koop dan een TIMI shawl op www.timi-shop.com of steun ons met een donatie via www.namastefoundation.nl.

Back To Top